Introductie Workshop online ondernemen met Etsy en Shopify

Introductie Workshop online ondernemen met Etsy en Shopify

Hallo creatieve ondernemer! Sta je op het punt om je eigen creaties online te gaan verkopen, of heb je net een eerste stap gezet op Etsy of Shopify?

En zie je nu door de bomen het bos niet meer door alle opties en mogelijkheden? Of zou je graag meer willen weten over wat er nodig is om met het online verkopen van je eigen werk te starten?

Dan zit je hier goed! 

Etsy + Shopify Introductie Workshop

Ik organiseer ongeveer iedere 2 maanden een online workshop voor iedereen die op het punt staat van, of net begonnen is met het ONLINE verkopen van fysieke of digitale items vanuit huis. 

Deze workshop kost 11 euro en is bedoeld om je op weg te helpen in en te informeren over de wereld van Etsy & Shopify. 

Geef je hier op voor de introductie workshop Etsy + Shopify

Workshop Online ondernemen met Etsy en Shopify, gratis via Zoom

 

Een kronkelige weg

De workshop gaat over de lessen die ik heb geleerd onderweg naar 5000 verkopen op Etsy en over waarom je Etsy + Shopify goed naast elkaar kan gebruiken. Het doel is je (iedereen!) te inspireren om vooral verder te gaan met het etaleren & verkopen van je eigen creaties. Dus als je erover denkt om jouw producten online te gaan verkopen of je hebt net de eerste stap gezet, dan ben je op de juiste plek!!

Ik geloof dat iedereen geld kan verdienen en een positieve impact kan maken met ambacht. Ook als je vanuit huis werkt en ook door klein te blijven. Het is een krachtig signaal om te geloven in je eigen creatie-kracht.

In de lockdown periode zijn we ons allemaal bewust geworden van het belang van online verkopen. NU is de tijd om je te verdiepen in een online "presence" !

Heb je er wel eens over nagedacht om je werk online te laten zien, als een etalage?  

Of wil je een hele winkel bouwen voor een wereldwijd publiek. 

Waar ligt jouw uitdaging? Kleine en grote vragen zijn welkom, domme vragen bestaan niet. Maar de MOED om te vragen bestaat wel, dus kom maar op! 

Wat zou JIJ willen weten, of waar loop jij tegenaan? Laat je vraag weten hieronder weten in de opmerkingen .

MIJN MOTTO: Laten we samen vieren dat er ONLINE bestaat en er iets moois en persoonlijks van maken. 

Traktatie?

Aan het begin van de Corona periode toen we allemaal écht thuis zaten, ben ik begonnen met een initiatief voor een gratis kickstart workshop Etsy + Shopify is ontstaan toen ik de mijlpaal van 5000 verkopen Etsy bereikte. Ik brak mijn hoofd erover hoe ik dat zou vieren.. er mochten geen mensen in mijn atelier komen en een kortingscode is wel leuk hoor, maar die kan ik het hele jaar aanbieden. Totdat ik weer eens een leuke enthousiaste mail kreeg van een creatief en moedig mens met de vraag of ik tips kon geven voor het ondernemen op Etsy. Mijn creatieve brein wat altijd op zoek naar verbindingen schoot in de actie stand en ik wist; het is tijd om te delen! 

Ik heb genoten van het grote online avontuur in de afgelopen 15 jaar; online verkopen met vallen en opstaan. Met succesmomenten en jank momenten. Van baan opzeggen naar een volledig inkomen. Als spelende vrouw heb ik veel geleerd en nu is het tijd daarin te delen. Want iedereen kan dit, het is geen rocket science. Een beetje hulp is misschien handig. 

* Support & coaching voor Etsy & Shopify ondernemers via een strippenkaart, om in de flow te blijven bij kleine en grote vragen over online verkopen met Etsy en of Shopify

* 6 weeks online intensive ondernemers programma om in 1 jaar van 1 naar 100 verkopen te gaan met jouw product. 

-- > Wil je op de hoogte blijven & tips en tricks ontvangen over online verkopen van je eigen creaties met Etsy + Shopify, abonneer je dan vooral op mijn Online Kickstart nieuwsbrief in de pop up. 

Schrijf je hier in voor de volgende intro workshop over verkopen op Etsy en Shopify! 

Wat zeggen de deelnemers over deze workshop:

" Enorm bedankt voor je workshop gisteravond. 🙏 Ik vond dat je het op een heel prettige en ontspannen manier deed! Het heeft mijn inspiratie behoorlijk aangewakkerd! " - Judith 
" Wat een mooie energie heb je! Dankjewel voor het delen. Ik heb wel interesse in de Shopify ontwikkel website, om rustig aan te bouwen. " - Gabriela
" Dankjewel voor gisteravond! Zoals je zag ben ik gebleven en was de info toch ook voor mij belangrijk. Daarnaast was het een genot om samen te zijn in ondernemers-spirit en bijzonder hoe je alles deelde. Ik mocht zo maar meegenieten van jouw succes. " - Charlotte

 

BIJNA GRATIS?!

Annemieke, waarom geef je een BIJNA GRATIS workshop? Ik deel graag mijn kennis en ervaring want daar word ik blij van. Ik heb genoeg, en er is genoeg voor iedereen want ik geloof dat leven vanuit overvloed, geeft overvloed. 

Met creatieve en moedige groet! Ik zie je graag bij de volgende workshop!

 

- Annemieke Jagat Prem

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.