FAQ

FAQ

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden van Westerman Bags?https://westermanbags.com/pages/policies

Hoe kan ik ruilen of retournerenArtikelen kan je ruilen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Wij kunnen helaas de bestellingen niet met elkaar verrekenen. Zodra wij het geretourneerde artikel in ontvangst hebben genomen gaan wij over tot het uitbetalen van het aankoopbedrag. Voor meer info lees de Algemene Voorwaarden

Zijn de producten van Westerman Bags op voorraad en klaar om te verzendenNiet altijd. We proberen alle producten in alle kleuren in voorraad te hebben en ze binnen 4-5 werkdagen te versturen. Ons advies is echter om rekening te houden met 10 dagen van bestelling tot verzending. Heb je je bestelling op een bepaalde datum nodig neem dan contact op. Uiteraard nemen wij contact met jou op wanneer er vertraging is.

Verzend je producten naar het buitenlandJazeker! Er zijn al meer dan 4500 Westerman Bags naar het buitenland verstuurd. Woon je in het buitenland, bestel dan via onze Etsy shop www.etsy.com/shop/WestermanBags

Hoe kan ik mijn Westerman Bag onderhouden en reinigenWolvilt is van nature vuil- en vochtafstotend. Dit komt doordat er lanoline op wolvezels zit, een natuurlijk vet. Hierdoor trekken vloeistoffen niet direct in het wolvilt. Ons wolvilt wordt gemaakt van Zuiver Scheerwol, waardoor er krimp kan optreden tijdens het wassen. Wij raden daarom aan om onze producten niet te wassen of chemisch te reinigen. Wij de volgende reinigingsmethoden aan:

  • Droog vuil en stof: het wolvilt stofzuigen
  • Natte vlekken: direct deppen met een droge doek of keukenpapier. Eventueel naspoelen met koud water en nogmaals deppen tot het vilt weer helemaal droog is. Niet wringen of wrijven.
  • Vetvlekken: reinigen met K2r vlekkenspray

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis vanaf € 72,- 
Briefpost klein NL + B € 2,- 
Briefpost groot NL + B € 3,- 
Pakketpost postNL € 4,-

Pakketpost post België € 8,-
Worldwide shipping through Deutsche Post and Fed Ex.

Levert Westerman Bags aan groothandels en winkels

Wij produceren in kleine batches ofwel oplage. Dat kunnen wij ook doen voor jouw winkel. Het is mogelijk een verzoek in te dienen. Stuur ons informatie over je winkel, voorzien van foto’s en een lijst van andere merken in je assortiment. Wanneer we de juiste match zien met Westerman Bags nemen we contact met je op.

Ik had een hoesje met een rood hartje. Nu zie ik die niet meer terug op de website. Kan ik het labeltje met het hartje nog bestellen? Ja, dat kan hier. Je kan het bij je vilten hoes of tas bestellen

Kun je voor mij een product op maat maken? Nee, wij maken geen individuele bestellingen op maat.
Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld 10 tassen of 5 hoezen te bestellen van een ontwerp dat een variatie is op de bestaande collectie. Heeft deze variatie de „Westerman Bags look and feel“ dan gaan we voor je aan de slag.

Kan ik een tas of hoes van een ander merk door jullie laten namaken?  Nee, dat doen wij niet.

Ik heb een andere telefoon iPhone. Kan ik toch een hoesje bij jullie bestellen? Ja, dat kan tegen een meerprijs. Je kan een maatwerkhoes bestelling plaatsen via dit formulier.  Je ontvangt per email de bevestiging van je bestelling en onze gegevens voor de betaling. 

Ik heb een cadeaubon ontvangen. Hoe kan ik hiermee afrekenen? Je kan je bestelling plaatsen via het cadeaubon bestel formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling af te ronden.