Om je op weg te helpen met je creatieve online onderneming ben ik de Etsy + Shopify NL Support groep gestart. 

WAAROM?
 Wij geloven in de gouden formule van Etsy shop + Shopify webwinkel en willen onze ervaring en kennis graag delen met andere creatieve ondernemers. Daarom zijn wij Shopify partner geworden en kunnen we je helpen met het opzetten van je Shopify webwinkel. 

WHO'S THAT GIRL?

Etsy ondernemer van het eerste uur en blogger uit het stenen tijdperk. Maar vooral ben ik de maker en bedenker van Westerman Bags: Annemieke Westerman. --> Als kleine ondernemer doe je zoveel zélf - van ontwerpen, maken, verkopen tot verzenden - en om succesvol te zijn moet je simpelweg goede tools inzetten waar dat kan. Als Etsy expert en Shopify partner word ik erg gelukkig om like-minded creatievelingen onderweg te helpen met hun hartcreaties. Heb je vragen? Mail me!! 

LET'S TEAM UP!
De Etsy en Shopify Groep is een besloten Facebook groep van Etsy Shop eigenaren en/of Shopify webwinkel eigenaren. Het doel van deze groep is webshop eigenaren samen te brengen en te praten over ecommerce en Shopify en om elkaar te helpen succesvol te zijn. Samen kunnen we problemen oplossen, bronnen delen, elkaar helpen en meer. (Heb je geen Facebook account dan kan je je vragen direct via mail of app stellen.) 

HANDIG:
--> Openen Shopify website kan via mij (Annemieke Westerman) met een onbepaalde tijd voor de ontwikkeling van je website. Je gaat pas betalen als je website live gaat en ik kan met je meekijken naar het ontwerp. Stuur een bericht en ik help je graag verder.
--> Openen van een Etsy shop: https://etsy.me/2Rhgofv met 40 gratis listings.

*******
WIE KAN ER LID WORDEN?
------------------------------
- Etsy shop eigenaren die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun Etsy shop met een eigen website/webshop op Shopify.
- Winkel eigenaren van andere verkoop platformen die een Shopify website willen starten.

Deze groep wordt gemanaged en beheerd door Annemieke Westerman, Shopify partner en eigenaar van de Shopify webshop www.westermanbags.com en Etsy shop www.etsy.com/shop/WestermanBags

NOTE: This group is not officially affiliated with Shopify nor Etsy. It is a private group for Shopify store owners, or those interested in getting started with Shopify.

 

Etsy + Shopify NL Support Groep