DUURZAAM WOLVILT & SLOW DESIGN gemaakt met aandacht en liefde, in Nederland.

Behind the scenes - an e-commerce journey

Behind the scenes - an e-commerce journey
Learn about selling on Etsy, starting a handmade e-commerce business and why you should always listen to your people. Let me take you on a short adventure in e-commerce after 12 years of online selling experience. 

Lees meer

Hallo Annemieke - gratis leren naam logo

Hallo Annemieke - gratis leren naam logo
Een persoonlijk cadeau is natuurlijk het allerleukste. Maar waar vindt je dat nou? Ja hier! Want op onze tassen en hoezen kan je initialen laten maken of een hele naam, in leer. Heel speciaal. Om te laten zien hoe dat werkt hebben we een speciale aanbieding voor speciale dames. 

Lees meer

Wat is wolvilt? Natuurlijke materialen vs plastic.

Wat is wolvilt? Natuurlijke materialen vs plastic.

" Zo'n vilten hoesje koop ik bij de Hema voor 5,00 euro. " Ja, die opmerking komt hier weleens voorbij. "Hoezo" dacht ik. Omdat ik altijd alleen met wolvilt werk was mijn verbazing groot, toen ik dit voor het eerst las. Zeker via internet is een plaatje vaak hetgeen waar je...

Lees meer