Maatwerk gallery

Maatwerk gallery

In het afgelopen jaar heb ik weer prachtige speciale opdrachten mogen maken. Naast de uitgebreide collectie vilten en leren hoezen die je met 1 klik kan bestellen via de website, kan je ook voor alle maten en soorten tablets en laptops een hoes laten maken. Het proces om van een idee in je hoofd tot een product te komen vraagt aandacht en helderheid. De communicatie moet wel soepel en helder zijn. Bij Westerman Bags communiceer je direct met mij, de maker en ontwerper van jouw speciale hoes of tas. Ben je geïnspireerd en wil je direct een maatwerk hoes aanvragen?

Ga dan hier naar het maatwerk aanvraag formulier en laat me weten wat ik voor je kan maken of hoe ik met je mee kan denken.

Bekijk hier de vilten en leren hoezen en tassen die ik maakte voor klanten over de hele wereld.

 

Leren hoezen met logo voor macbook

Macbook hoes van leder voor creatief marketing bureau

⬆️ Deze leren hoezen in de variant zwart en cognac bruin zijn in gebruik bij een conceptueel marketing bureau. De werknemers in Parijs en California hebben nu een stevige en unieke leren hoes om hun Macbook te beschermen en om in stijl bij de klant te verschijnen. De leren hoezen zijn gemaakt van plantaardig gelooid waterbuffel leer en de voering van dun naturel wolvilt. Het logo wordt gepreegd in het leer, wat een prachtige diepe afdruk geeft in het natuurlijke leer. 

 

 

Vilten hoezen met corporate logo in leer

Vilten hoezen voor bedrijf met logo in leder

⬆️ Alle werknemers van een onafhankelijk strategisch creatief bedrijf in de USA hebben nu een prachtige gele (of zwarte) vilten hoes om hun Macbook en showen deze dagelijks bij de klanten van  de agency, geheel in verbinding met de huisstijl en marketing van het bedrijf. De hoezen zijn gemaakt van wolvilt in twee kleuren en hebben zowel een logo van leer aan de bovenkant als een opgestikte branded patch. Heb je interesse in een speciale hoes voor jouw bedrijf, stuur me dan via dit formulier een aanvraag & ik laat je weten wat ik voor je kan doen. 

 

 Portfolio tas van vilt architect Portfolio tas van vilt interieur architect

⬆️ Wanneer je veel onderweg bent naar klanten met samples en grote portfolio's zijn de meeste tassen te klein. Voor een interieur architecten bureau in de USA heb ik deze portfolio en sample tas gemaakt waarin precies past wat de architect mee moet nemen naar de klant. Met de dubbele leren hengels is de tas makkelijk te dragen om je schouder of in de hand. 

 

De Rode draad van de vilten hoezen van Westerman Bags Tassen

⬆️ Een leren hoes met blauwe voering en mijn eigen Westerman Bags logo erop/erin. Bijzonder: deze hoes heeft in plaats van het off-white contrasterende stiksel, een zwart stiksel wat de hoes een extra sjieke uitstraling geeft. De 12" Macbook past er precies in - het leer is in het begin nog een beetje stug en wordt soepeler na verloop van tijd. 

 

Zwart leren paspoort hoes en vilten etui maatwerk

⬆️ Tijdens een van mijn eerste dagen in mijn nieuwe atelier aan huis kreeg ik de opdracht vanuit de Verenigde Staten om 2 etuis te maken en een paspoort hoesje. In dit speciale setje hoezen zie je mijn favoriete materialen terug: Zwart leer met een prachtig roor contrasterend stiksel, een Dark Pink etui van 3mm dik wolvilt en een klassiek cognac bruin etui. 

 

Zwart vilten hoes voor Macbook pro 16 met Apple logo

⬆️ Wolvilt is een heerlijk materiaal om mee te werken; het is zacht en toch stevig, het rafelt niet en het heeft prachtige kleuren. Voor deze klant heb ik wederom een hoes gemaakt met Apple logo. Op aanvraag kan ik dit voor alle kleuren en maten vilten hoezen maken maar het zal vanwege het logo nooit een collectie item worden. Het zwarte vilt is 3 mm dik ongeverfd wolvilt. Vanwege de ongeverfde kwaliteit is het eigenlijk geen zwart maar antraciet. Je ziet de lichtere "haren" tussen de zwarte wol door. Het Apple logo is met de hand gesneden uit 1 mm dik off-white wolvilt. De rode draadjes aan de bovenkant steken af op het zwart/wit ontwerp als een kers op de taart. Wil je ook een vilten hoes met een logo erop? Deze kan je bestellen via het maatwerk aanvraag formulier

Vilten etui en hoes met naam in leer, monogram initialen

⬆️ Dit eye-catching setje hoezen (voor iPad en het XL Rits Etui)  kan je standaard in de winkel kopen, met 2 klikken en het invullen van je naam. Dus stiekem hoort 'ie niet in deze gallery thuis maar ik vind hem echt TE mooi om niet te showen. het maatwerk zit 'm bij dit etui natuurlijk in het naamlabel. Iedere naam wordt met de hand gezet - dit is tijdrovend en precies klusje. het levert een strak en persoonlijk resultaat op - wie wil er nu niet zo'n etui in je favoriete kleuren én met je naam erop? Dit setje is in grijs en rood wolvilt gemaakt, maar je kan hiervoor iedere kleurencombinatie uit mijn collectie kiezen en dan je bestelling plaatsen met het online bestelformulier. 

 

Terug naar blog

1 reactie

Beste mevrouw Westerman,

Ik heb interesse in een mooie hoes voor mijn werk laptop van het merk Dell. Het model Latitude 5510. De afmetingen zijn 24 × 36 cm en hij is minimaal 2,5 cm dik.

Kunt u mij informatie sturen over de kosten en mogelijkheden? Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groeten,
Sandra Kisters

Sandra Kisters

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.