Blog posts & pagina's

Bekijk alle resultaten (0)
Maatwerk gallery

In het afgelopen jaar heb ik weer prachtige speciale opdrachten mogen maken. Naast de uitgebreide collectie vilten en leren hoezen die je met 1 klik kan bestellen via de website, kan je ook voor alle maten en soorten tablets en laptops een hoes laten maken. Het proces om van een idee in je hoofd tot een product te komen vraagt aandacht en helderheid. De communicatie moet wel soepel en helder zijn. Bij Westerman Bags communiceer je direct met mij, de maker en ontwerper van jouw speciale hoes of tas. Ben je geïnspireerd en wil je direct een maatwerk hoes aanvragen? Ga dan hier naar het maatwerk aanvraag formulier en laat me weten wat ik voor je kan maken of hoe ik met je mee kan denken.

Bekijk hier de vilten en leren hoezen die ik maakte voor klanten over de hele wereld.

De Rode draad van de vilten hoezen van Westerman Bags Tassen

⬆️ Een leren hoes met blauwe voering en mijn eigen Westerman Bags logo erop/erin. Bijzonder: deze hoes heeft in plaats van het off-white contrasterende stiksel, een zwart stiksel wat de hoes een extra sjieke uitstraling geeft. De 12" Macbook past er precies in - het leer is in het begin nog een beetje stug en wordt soepeler na verloop van tijd. 

 

Zwart leren paspoort hoes en vilten etui maatwerk

⬆️ Tijdens een van mijn eerste dagen in mijn nieuwe atelier aan huis kreeg ik de opdracht vanuit de Verenigde Staten om 2 etuis te maken en een paspoort hoesje. In dit speciale setje hoezen zie je mijn favoriete materialen terug: Zwart leer met een prachtig roor contrasterend stiksel, een Dark Pink etui van 3mm dik wolvilt en een klassiek cognac bruin etui. 

 

Zwart vilten hoes voor Macbook pro 16 met Apple logo

⬆️ Wolvilt is een heerlijk materiaal om mee te werken; het is zacht en toch stevig, het rafelt niet en het heeft prachtige kleuren. Voor deze klant heb ik wederom een hoes gemaakt met Apple logo. Op aanvraag kan ik dit voor alle kleuren en maten vilten hoezen maken maar het zal vanwege het logo nooit een collectie item worden. Het zwarte vilt is 3 mm dik ongeverfd wolvilt. Vanwege de ongeverfde kwaliteit is het eigenlijk geen zwart maar antraciet. Je ziet de lichtere "haren" tussen de zwarte wol door. Het Apple logo is met de hand gesneden uit 1 mm dik off-white wolvilt. De rode draadjes aan de bovenkant steken af op het zwart/wit ontwerp als een kers op de taart. Wil je ook een vilten hoes met een logo erop? Deze kan je bestellen via het maatwerk aanvraag formulier

Vilten etui en hoes met naam in leer, monogram initialen

⬆️ Dit eye-catching setje hoezen (voor iPad en het XL Rits Etui)  kan je standaard in de winkel kopen, met 2 klikken en het invullen van je naam. Dus stiekem hoort 'ie niet in deze gallery thuis maar ik vind hem echt TE mooi om niet te showen. het maatwerk zit 'm bij dit etui natuurlijk in het naamlabel. Iedere naam wordt met de hand gezet - dit is tijdrovend en precies klusje. het levert een strak en persoonlijk resultaat op - wie wil er nu niet zo'n etui in je favoriete kleuren én met je naam erop? Dit setje is in grijs en rood wolvilt gemaakt, maar je kan hiervoor iedere kleurencombinatie uit mijn collectie kiezen en dan je bestelling plaatsen met het online bestelformulier. 

 

Laat een reactie achter