Zakelijk

Zoek je een bijzonder relatiegeschenk, beurspromotie of een cadeau voor eigen werknemers? Met het logo gestanst in een lederen hoes of op wolvilt van Westerman Bags, verspreidt jouw organisatie een duurzame en eerlijke boodschap.

We maken graag een variatie op onze bestaande collectie. We denken vanuit onze mogelijkheden en ervaring met je mee om een bijzonder en uniek product te maken, dat past bij de stijl van jouw bedrijf.

Neem contact met ons op en we doen je met plezier een voorstel op maat. 

Hieronder een aantal voorbeelden van samples en ontwerpen die wij gemaakt hebben voor onze zakelijke klanten. 

 

Logo vilten macbook hoes met accessoire etui

Bedrijfslogo in leer op vilten Macbook hoes zwart

Bij het minimalistische ontwerp van de elektrische scooter AppScooter hoort een strakke accessoire lijn. Op het natuurlijke antraciet vilt hebben we een zwart leren logo genaaid. De collectie bestaat uit insteekhoezen voor Macbook en Dell laptops en een accessoire etui. 

 

 

Westerman Bags logo ontwerp op leder leren hoes sample

Heeft u een idee voor een hoes of tas? Wij maken graag een sample om de mogelijkheden visueel te maken. Op alle leren hoezen kan een logo gedrukt worden. In een sample drukken wij eerst ons eigen logo. Besluit u dat uw bedrijfslogo in het leer moet worden gestanst? Van het logo wordt dan eerst een messing stempel gemaakt, deze gebruiken wij om onder druk het logo in het leer te stempelen om zo een scherpe en blijvende afdruk te maken. 

 

Voor een Frans concept bureau hebben wij voor alle werknemers wereldwijd leren Macbook hoezen gemaakt met daarop het bedrijfslogo. 

 

Annemieke naam logo in leer op vilten Macbook hoes

 

De werknemers een Nederlands IT bedrijf gebruiken MS Surface Pro laptops. Ook daarvoor hebben wij  gedetailleerde vilten hoezen gemaakt, met het bedrijfs logo groot in leer op de klep van de hoes. 

 

Op aanvraag hebben wij een aantal kleinere sets van zwart leer gemaakt voor paspoort en macbook Air13" met het Westerman Bags bedrijfslogo en een speciale rood vilten voering. 

 

Logo in leren macbook hoes

Een prachtig logo met sterke en rechte letters komt goed uit op een leren Macbook hoes.