Als je een artikel leest over vilten tassen, lees dan deze :) - Westerman Bags vilten tassen en hoezen. Dutch Design.

Als je een artikel leest over vilten tassen, lees dan deze :)

Hoezo, een vilten tas voor mijn laptop? 

Kies voor een lichtgewicht laptoptas van natuurlijk wolvilt en plantaardig gelooid leer in een grote tas met rits. De pure functionaliteit en natuurlijke materialen zullen je verassen in hun eenvoud en uitstraling. Deze stoere combinatie van eco materialen doet het goed in deze grote "alleskunner" en draagt met gemak je laptop, schrijfblok, lunch, water en portemonnee.

Zwarte laptoptas van vilt met leren hengsels Westerman Bags

 

Het ontwerp van de vilten laptoptas. 

Omdat functionaliteit voorop stond bij het ontwerp van deze tas, zijn bij deze tas alle onderdelen goed doordacht. Alle kwetsbare plekken zijn afgewerkt met leer, zoals de bodem en de bovenkant /binnenkant van de tas. De stoere hengsels zijn gemaakt van dik plantaardig gelooid leer en zijn iets donkerder dan het leer van de details. De hengsels passen over je schouder en kunnen ook aan je stuur hangen - lekker Hollands aan je fiets laten bungelen. De YKK rits is oerdegelijk en de 2 leren binnenvakken zijn afgewerkt met een leren bies. Dus ook IN de tas gaan de details verder. Recent hebben we het ontwerp iets aangepast, waarbij de ronde hoeken aan de onderkant zijn vervangen door rechte delen. De tas is daardoor steviger en blijft door de vlakke bodem beter uit zichzelf staan.

Vilten tas voor laptop met rits in rood en zandruin met leren details

Let's make it personal

Zoals je gewend bent kan je ook deze tas een persoonlijke touch geven - met initialen in leer. Dit is een apart product.
Kies je basiskleur en eventueel een contrastkleur en stel zo je tas naar wens samen. De basiskleur van de tas is ongeverfd vilt in grijs (zoals hier op foto's) in zandbruin of zwart. Wist je dat de zandbruine en zwarte variant van de vilten XL shopper doet het goed als mannentas. Het grijze wolvilt blijkt onveranderlijk populair als sjieke dames laptoptas. Kies bij de basiskleur eventueel een contrastkleur en je hebt een unieke tas. 

Vilten laptoptas met initialen

 

Terug naar blog

2 reacties

Hallo Annemieke en naamgenoot! Deze tassen zitten niet meer standaard in de collectie maar ik kan ze in alle kleuren voor je maken. Stuur je me een mailtje met je favoriete kleuren? Groet, Annemieke Westerman annemieke AT westermanbags DOT com

Annemieke Jagat Prem

Hallo,
Wanneer zijn deze tassen weer te koop?
Groet, Annemiek

Annemiek Baudoin

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.