De 3 beste ereaders en hoe je daar de beste hoes bij kiest :) - Westerman Bags vilten tassen en hoezen. Dutch Design.

De 3 beste ereaders en hoe je daar de beste hoes bij kiest :)

Kobo heeft een nieuwe ereader op de markt gebracht en deze heeft -gelukkig- een hele nieuwe naam gekregen. Met de weet-ik-hoeveel versie van de Kobo Aura was het lastig om de juiste maat hoes aan te bieden op onze website. Met de Kobo Clara s dat opgelost en alleen daarom al staat deze ereader bovenaan ons lijstje. Een uitgebreide review van de Kobo Clara vindt je hier

Onze favoriete hoes voor de Kobo Clara is de Classic Case vilten hoes in het grijs. Klassiek en stijlvol. 

Vilten hoesje voor Kobo Clara met leren sluiting

 

Op nummer 2 staat de Kindle Paperwhite - wij maken echt al járen vilten hoezen voor de Kindle Paperwhite. In Nederland is dit wellicht niet de meest populaire ereader maar bij Amazon is dit veruit de meest verkochte ereader. Je kan op deze ereader alleen boeken lezen via Amazon. Een leuke, korte review lees je hier.  Onze tip voor een goede hoes voor de Kindle Paperwhite is de vilten geel-grijze insteekhoes.

Ereader hoezen van vilt en leer van Westerman Bags

De Kobo Aura ONE is momenteel wel het neusje van de zalm onder de ereaders. Met een groot en helder scherm staat deze ereader bovenaan mijn lijstje wanneer mijn eigen ereader (Kobo Glo HD) aan vervanging toe is. Dit topmodel verdient natuurlijk een dito beschermhoes - we vinden de volledig leren ereader hoes van cognac of zwart (nieuw kleur!) waterbuffel leer dan ook helemaal passen bij de Kobo Aura ONE. 

Leren hoes voor Kobo Aura One

BONUS! Omdat we nou eenmaal een -trots- Nederlands bedrijf zijn kan ik het niet laten om een echt Nederlands product even in de schijnwerpers te zetten. Wist je dat er namelijk ook een ereader van Nederlandse bodem: De Icarus ! Voor deze ereader hebben wij nog geen standaard collectie hoezen. Wil je toch graag een vilten of leren hoes voor je Icarus ereader stuur ons dan even een bericht en wij maken er graag één voor je.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.