Vernieuwde website voor vilten tassen met Shopify - Westerman Bags vilten tassen en hoezen. Dutch Design.

Vernieuwde website voor vilten tassen met Shopify

Wist je dat de term "handgemaakt" veel verder reikt dan het máken van vilten tassen en hoezen? ...Deze gloednieuwe Shopify website en webshop is gemaakt met dezelfde handen die rode draadjes aan de hoezen maakt, de naaimachine bedient en foto's maakt. De laatste maanden is er niet alleen in het atelier hard gewerkt... Ging daar de deur dicht aan het einde van de dag, dan ging aan de keukentafel, salontafel , in bed, ja zelfs op de yoga mat, mijn holy Macbook weer open en kon ik verder bouwen aan een nieuwe website.. met iDeal betalingsoptie!

In de eerste jaren van Westerman Bags verkochten we vooral naar het buitenland. In de afgelopen jaren is de verkoop in Nederland enorm gestegen en daar hoort natuurlijk een website met iDeal bij. Mijn vorige website provider Weebly bood dat helaas niet aan ondanks veel aandringen van de Nederlandse community. Dus ben ik aan de monsterklus begonnen om alle producten opnieuw te beschrijven, foto's toe te voegen, en nog veel meer. Verhuizen is voor mij ook een moment van reflectie en verbetering. Zoals je misschien al hebt gezien zijn er ook veel nieuwe foto's van de oldies & bestsellers, er zijn nieuwe producten en er is zelfs een nieuwe kleur wolvilt! 

Maarrr Ik kan nog wel een beetje hulp gebruiken -- > Zie je iets vreemds op de website? Zoek je iets maar kan je het vinden? Werkt er iets niet? Of juist wel en vind je het fantastisch? Laat het me weten!

Ben je geïnteresseerd in online verkopen? Ik inspireer je graag!  Open nu je eigen Etsy shop en krijg 40 gratis listings for free: Go to Etsy now

Will je liever helemaal je eigen winkel? Start dan met Shopify: HERE. Feel free to ask my help or just some inspirational  words to get you going. 

 

Rode draadjes in vilten tas van Westerman Bags

Terug naar blog

2 reacties

Hi Dorien! Ik zie nu (pas) je bericht op ons blog. Ja, je kan alle hoezen in XL maat bestellen. Staat deze maat er niet bij dan kunnen we deze wel voor je maken; de bestelling gaat dan via email. Ik kan me voorstellen dat je inmiddels voorzien bent van een hoesje, zo niet dan maken we graag iets voor je! Fijne dag, AM.

Annemieke

Ik wil weten of ik een vilten hoes voor mijn iphone 8 kan bestellen, waar ook nog een hard case achterkant inpast.

dorien van de pas

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.