Samenwerking FOB | Etsy webshop beginnen | Gastblog - Westerman Bags vilten tassen en hoezen. Dutch Design.

Samenwerking FOB | Etsy webshop beginnen | Gastblog

Ken je dat gevoel van verassing en energie als je wordt benaderd vanuit een totaal andere richting dan je gewend bent? Dat mensen die dus niet bezig zijn met vilt of Dutch Design je toch weten te vinden? Dat overkwam mij met Mr FOB. De schrijver van het Financieel Onafhankelijk Blog. De titel zegt al veel, en geef toe, wie wil er nou níet in financiële vrijheid leven? Ik ging dus de uitdaging aan met met mr. FOB een uitgebreid artikel te schrijven over mijn werk met en op Etsy.

"Een webwinkel beginnen is tegenwoordig via Etsy heel gemakkelijk. Zo kun je zelfgemaakte producten via je eigen webshop bij een groot publiek aan de man te brengen. En een eigen webshop beginnen is ook een mooie manier om sneller financieel onafhankelijk te zijn. Of een uitstekende manier om van die vervelende baas af te komen door zelfstandig ondernemer te worden als zaken een grotere vlucht nemen."

Als ik over Etsy en mijn winkel vertel worden de meeste mensen instant enthousiast. Zó werken en leven, dat zien veel mensen wel zitten. Maar dan...  is er natuurlijk meer voor nodig dan een beetje handig zijn en een leuk idee hebben. In het gast blog artikel staat een heleboel informatie en vele tips. 
Hieronder alvast een klein stukje uit het blog over mezelf, ter inspiratie!

" Ik ben Annemieke Westerman, eigenaar van en ontwerper bij Westerman Bags gevestigd in Nieuwleusen. Daar is mijn atelier en daarvandaan worden mijn ontwerpen over de hele wereld verstuurd.
Ik ben een maker en een verbinder; voordat ik 10 jaar geleden met Westerman Bags begon werkte is als bouwkundige, directiesecretaresse, reisleider en ondernemer in de evenementenwereld. Als maker van functionele items krijg ik het meeste voldoening uit de directe verbinding met het proces én het eindresultaat; Mijn idee krijgt vorm en gaat direct door naar de eindgebruiker.
Mijn merk is voornamelijk online te koop. Voor de BeNeLux op mijn eigen webwinkel en internationaal op Etsy.
Naast het werken met mijn handen zoek ik inspiratie in en verbinding met mensen. Dit doe ik als examinator van een modeopleiding, als stagebedrijf en als netwerker. "

Iets voor jou, een webwinkel beginnen? Of heb je al een eigen webshop of Etsy shop? Zo ja, hoe bevalt je dat? Heb je vragen, stel ze hieronder!

**Dit artikel is eerder geschreven op het blog van onze vorige website **

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.