Etsy en Shopify NL - Coach en Support

Om je op weg te helpen met je creatieve online onderneming ben ik in 2019 gestart met Etsy + Shopify coaching en support. Na het schrijven van dit blog over ondernemen en verkopen via Etsy en vanuit huis, kreeg ik zoveel vragen en reacties van enthousiaste creatievelingen. Ik besloot dat het tijd was om mijn ervaring en kennis te gaan delen. Het superleuke is namelijk dat mijn online succes niet aan mij voorbehouden is; het is geen rocket science. De tools die ik gebruik voor mijn online verkopen zijn voor iedereen beschikbaar en vragen weinig financiële middelen. A

-- Voor de snelle beslissers: WIL JE NU VAN START?! Gebruik dan de info en links hieronder. Wil je meer weten over het verkopen van je eigen creaties online, lees dan lekker verder, word lid van de besloten Facebook support groep of 

--> Wil je een Etsy winkel starten dan doe je dat via deze link om 40 gratis listings te krijgen. Dit zijn je "productpagina's" op Etsy die 4 maanden zichtbaar blijven als je er 20 cent voor betaald. Het betekent dus dat je feitelijk zonder investering kan beginnen met verkopen op Etsy. 

--> Wil je een Shopify winkel beginnen met onbeperkte ontwikkel-tijd, stuur me een bericht en je kan binnen 24 uur aan de slag om je eerste product online te gaan verkopen.  

WAAROM?
Ik geloof in de gouden formule van een Etsy shop plus een Shopify webwinkel en ik deel graag mijn ervaring en kennis graag met andere creatieve ondernemers. Daarom ben ik Shopify partner geworden en kan ik je helpen met het opzetten van je Shopify webwinkel. 

WHO'S THAT GIRL?

Als Etsy ondernemer van het eerste uur en blogger uit het stenen tijdperk heb ik een prachtig avontuur beleefd waarmee ik inmiddels meer dan 10.000 internationale verkopen heb gegenereerd. Mijn online avontuur is nog lang niet voorbij, de wereld verandert snel en dat brengt steeds weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Het ondersteunen van creatieve makers die ook op avontuur willen is hier een prachtig vervolg op. Maar bovenal ben ik de maker en bedenker van Westerman Bags: Annemieke Westerman. --> Als kleine ondernemer doe je zoveel zélf - van ontwerpen, maken, verkopen tot verzenden - en om succesvol te zijn moet je simpelweg goede tools inzetten waar dat kan. Als Etsy expert en Shopify partner word ik er erg gelukkig om like-minded creatievelingen onderweg te helpen met hun hartcreaties. Heb je vragen? Mail me!! 

Etsy verkoper en coach Westerman Bags Annemieke in atelier

 

LET'S TEAM UP!
De Etsy en Shopify Groep is een besloten Facebook groep van Etsy Shop eigenaren en/of Shopify webwinkel eigenaren. Het doel van deze groep is webshop eigenaren samen te brengen en te praten over ecommerce en Shopify en om elkaar te helpen succesvol te zijn. Samen kunnen we problemen oplossen, bronnen delen, elkaar helpen en meer. (Heb je geen Facebook account dan kan je je vragen direct via mail of app stellen.) 

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

* onbeperkte ontwikkel tijd voor je Shopify shop (anders moet je na 2 weken gaan betalen!)
* Nederlandse Etsy expert die je helpt met je vragen
* Leer van ervaringen en vragen van anderen

 

HANDIG:
--> Open Shopify website kan via mij (Annemieke Westerman) met een onbepaalde tijd voor de ontwikkeling van je website. Je gaat pas betalen als je website live gaat en ik kan met je meekijken naar het ontwerp. Stuur een bericht en ik help je graag verder.
--> Openen van een Etsy shop: https://etsy.me/2Rhgofv met 40 gratis listings.

*******
WIE KAN ER LID WORDEN?
------------------------------
- Etsy shop eigenaren die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun Etsy shop met een eigen website/webshop op Shopify.
- Winkel eigenaren van andere verkoop platformen die een Shopify website willen starten.

Deze groep wordt gemanaged en beheerd door Annemieke Westerman, Shopify partner en eigenaar van de Shopify webshop www.westermanbags.com en Etsy shop www.etsy.com/shop/WestermanBags

NOTE: This group is not officially affiliated with Shopify nor Etsy. It is a private group for Shopify store owners, or those interested in getting started with Shopify.

 

Etsy + Shopify NL Support Groep